sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăCosul cu vipereStâlpul strâmb și casierie nesimțirii

Stâlpul strâmb și casierie nesimțirii

Fiecare dintre voi ați auzit de proaspăta TAXĂ PE STÂLP, care vrea să ne-o bage pe gat guvernul,  printre celelalte mii de taxe deja existente. Este ceva revoltător, unui simplu muncitor nu mai îi ajung banii să își plătească facturile darămite să mai și trăiască. Prin această companie de furnizare a curentului electric statul ne va sărăcii și mai mult.

Dar să ne întoarcem la oile noastre și să ne întreptăm atenția spre stâlpii de electricitate de pe marginea drumului proaspăt asfaltat, Satu Mare-Apa și putem vedea că aceștia stau înclinați mai ceva cum stă creanga unui corcoduș când este în plin rod. Oare nu sunt puțin periculoși ? La o furtună mai mare tare avem bănuială că se vor culca și vor lăsa întrega suflare a satului în beznă, să nu mai spunem de faptul ca să ferească cel de sus să trecă vreo mașină prin zona aceea atunci.

Șirul evenimentelor electrice se mută de data aceasta la casierii. În săptămâna ce a trecut dacă ai vrut, tu ca om cinstiti să mergi să îți plătești factura, ai putut da peste o coadă la ghișeu cum numai în vremea împușcatului când lumea aștepta ore în șir pentru un colț de pâine mai puteai vedea. Bineînțeles doar una dintre casierii funcționa. O doamnă puțin mai curajoasă întrebă, cum de doar o casierie funcționează cu toate că angajatele erau prezente și la celelalte? Una dintre femeile care se relaxa răspunde cu o nesimțire demnă de Cartea Recordurilor, “ Ce treabă aveți dumneavoastră, nu este obligatoriu  să funcționeze toate în același timp?”. Vă întrebăm noi, ce rost are atuci taxa, să plătim nesimțirile acestea ?

Într-o Românie europeană a secolului 21, încă se mai întâmplă așa ceva. Unde ești Țepeș Doamne ? ?

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente