Acasă Sport Local Csik: ”A fost un meci sub nivelul Ligii a II-a sau...

Csik: ”A fost un meci sub nivelul Ligii a II-a sau ceea ce suntem noi obișnuiți să jucăm”

csikOlimpia Satu Mare n-a învățat nimic din lecția predată de FC Bihor săptămâna trecută. Orădenii obțineau oarecum nesperat un punct din întâlnirea cu liderul ACS Poli, ținând cont de toate diferențele majore dintre cele două cluburi, cu toate că s-ar fi putut lua chiar trei dacă nu erau egalați în ultimele minute, însă atenția jucătorilor lui Tiberiu Csik nu a fost stârnită. Sâmbătă, 14 martie, în etapa a 19-a a Ligii 2, fotbaliștii de la FC Bihor au arătat din nou că joacă din suflet și au mai obținut un punct în fața unui adversar ”înstărit” al Seriei a II-a. A fost doar 0-0 cu Olimpia, însă modul în care gazdele au dominat jocul și au știut cum să lupte pentru un nou rezultat pozitiv este de lăudat. Sătmărenii aveau nevoie de victorie pentru a-și asigura mai repede participarea în play-off, însă n-au fost în stare să marcheze.

La finalul jocului, antrenorul Tiberiu Csik nu era mulțumit de evoluția elevilor săi, însă nu se alarmează pentru că nu a reușit victoria cu FC Bihor. Doar mai sunt trei jocuri de disputat până la finalul returului și pot obține în această perioadă cele trei puncte necesare pentru a fi siguri de locul 6 care duce la play-off.

”A fost un meci sub nivelul Ligii a II-a sau ceea ce suntem noi obișnuiți să jucăm. Pe de o parte sunt mulțumit că am luat un punct, pe de alta sunt nemulțumit pentru că puteam realiza mult mai multe. N-am reușit însă, mergem înainte. E un punct importat și fiecare punct are importanța lui în situația dată. Mai sunt trei etape din sezonul regulat în care dacă noi obținem un total de trei puncte ne-am asigurat calificarea în play-off. Acesta este obiectivul nostru și pentru acesta trebuie să muncim mai departe” a spus la finalul meciului de la Oradea antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

În urma acestui egal, Olimpia rămâne pe locul 6 în Seria a II-a, cu 24 de puncte, cu trei mai multe față de CSM Râmnicu Vâlcea, care a câștigat în această ultimă rundă și s-a apropiat la trei puncte. Totuși, sătmărenii au un joc mai puțin disputat și astfel și un parcurs mai ușor către play-off.

În ultimele trei etape ale returului, echipa lui Tiberiu Csik mai are de juca cu ACS Poli (a), FC Olt (a) și Unirea Tărlungeni (d).

- Advertisment -

Cele mai populare

A fost reactualizată lista țărilor cu risc epidemiologic

Joi, 29 iulie a.c., a fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. În acest context, toți...

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Comentarii recente