vineri, mai 24, 2024
AcasăEconomico-socialSocialCu ajutorul lui Dumnezeu, și noi împreună, cu sprijin financiar, putem prelungi...

Cu ajutorul lui Dumnezeu, și noi împreună, cu sprijin financiar, putem prelungi viața unui băiețel de doar 9 ani

Ezekiel, un băiețel în vârstă de 9 anișori, din Satu Mare, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor pentru ca să-și trăiască atâte zile câte mai are fără dureri.

Din cei 9 anișori, jumătate copilașul i-a petrecut prin spitale și în cabinetele medicilor. Calvarul a început în anul 2019, când a fost diagnosticat cu formațiuni tumorale pe sistemul nervos, pe scurt, cancer. Deși nu sunt înstăriți, părinții s-au dat peste cap să îi ofere orice tratament posibil.

După ani de zile în care Ezekiel a fost plimbat la Cluj, București, Paris, verdictul medicilor a fost unul crunt, un răspuns pe care nimeni nu vrea să îl audă: „Ezekiel nu poate fi salvat”.

Zilnic, băiețelul primește vizita unei asistente pentru administrarea unui tratament care să îl scape pe cel mic de dureri și să îi prelungească viața, chiar dacă nu există șanse să se facă mai bine. Mama băiatului este asistentul lui personal, aceasta a a ajuns în situația în care să nu își mai permite nici acest tratament care depășește câteva sute de lei zilnic.

Părinții cer acum ajutorul sătmărenilor pentru a putea aduna banii necesari continuării tratamentului lui Ezekiel, ca să se poată bucura de el cât mai mult timp.

Aici se pot face donații:

Nume Titular: MONICA VERONICA ERDEI

IBAN: RO49BTRLRONCRT0156096801

Moneda: RON

SWIFT: BTRLRO22

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente