marți, februarie 27, 2024
AcasăPoliticaCum se poziționează Adrian Cozma față de excluderea viceprimarului Adelin Ghiarfaș din...

Cum se poziționează Adrian Cozma față de excluderea viceprimarului Adelin Ghiarfaș din PNL

Propunerea excluderii din Partidul Național Liberal a viceprimarului Adelin Ghiarfaș a fost luată de către Biroul Municipal, a precizat președintele organizației PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, în cadrul emisiunii moderate de Victor Constantinovici.

Liderul de la Satu Mare a adăugat că urmează votul final în organizația municipală, după care decizia respectivă va fi validată de către Biroul Politic Județean.

Adrian Cozma a dorit să fie foarte clar în ceea ce privește intrvenția lui în această chestiune, intervenție care va fi zero, el nedorind să aibă vreun amestec. Cu toate acestea, liberalul a precizat că nu va accepta niciodată ca un membru PNL, ales pe o listă a partidului după anumite considerente pe care sătmăreniii le-au avut în vedere la momentul votului, să facă jocuri politice în Consiliul Local pentru un alt partid.

”Indiferent că ne aflăm în momentul acesta într-o majoritate cu UDMR, sunt decizii pe care PNL nu le susține. Sunt hotărâri propuse de către primarul actual pe care PNL nu le susține indiferent că avem viceprimari sau nu. Nu suntem obligați să votăm orice. N-am să fiu parte la vânzarea municipiului Satu Mare pe bucăți și nu am să accept ca Partidul Național Liberal să dea un vot pentru așa ceva și, sigur, ascunzându-se după interesul municipiului”, a precizat președintele organizației municipale, Adrian Cozma.

Adrian Cozma a recunoscut că în aceste momente în grupul de consilieri liberali sunt mici inconveniente, ”parcă sunt din UDMR, nu din PNL, dar asta o rezvolvăm noi în interior”, a precizat liberalul.

Referitor la discuția potrivit căreia Primăria are doi viceprimari liberali și aceștia nu fac nimic, Cozma a punctat că potrivit codului administrației publice, primarul își impune viziunea asupra dezvoltării orașului iar competețele viceprimarilor sunt bine stabilite și totodată limitate.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente