29.8 C
New York City
luni, octombrie 3, 2022
AcasăEducatie&CulturaSe fac pregătiri pentru Festivalul Folclorului Codrenesc Oțeloaia

Se fac pregătiri pentru Festivalul Folclorului Codrenesc Oțeloaia

La data de 21 august 2022, la Oțeloaia va avea loc cel mai mare festival al muzicii codrenești ” Festivalului Folcloric Codrenesc Oțeloaia”. Pentru organizarea ediției din acest an, în cursul zilei de vineri, 12 august 2022, un comandament pentru organizare s-a deplasat în teren, chiar în locul unde se va organiza tradiționalul festival.

Prefectul Radu Roca, primarul comunei Homoroade, Simion Ardelean, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Cristian Valer Beșeni, directorul Centrului de Creație, Robert Laszlo, cei de la conducerea structurilor de ordine și siguranță publică și a serviciilor deconcentrate cu rol de inspecție și control, s-au deplasat astăzi la Oțeloaia, pentru a pune la punct unele detalii organizatorice privind buna desfășurare a tradiționalei sărbători.

Vrem să avem o sărbătoare în siguranță, instituțiile statului să asigure toți participații la această manifestare că produsele și serviciile comercializate sunt conforme. De asemenea, trebuie să sprijinim și întreprinzătorii, să asigurăm controale eficiente, de prevenire a încălcării legii.

Nu vom repeta greșeala de la Sâmbra Oilor de anul acesta, vom asigura capacitatea de colectare a deșeurilor necesară precum și o eliminare sau reciclare corespunzătoare a acestora. Cu toții ne dorim un mediu sănătos și pentru aceasta trebuie să manifestăm respect pentru natură!” – a declarat prefectul Roca Radu.

Prefectul dă asigurări că pe toată perioada de pregătire și de desfășurare a evenimentului în teren se va afla o echipă mixtă formată din reprezentanți ai instituțiilor responsabilie care va verifica condițiile sanitar-veterinare de păstrare, prelucrare și servire a produselor alimentare. Totodată, în zonă se va face și o dezinsecție.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente