Acasă sus Curs de accesare fonduri europene la DJST

Curs de accesare fonduri europene la DJST

Ministerul Tineretului și Sportului derulează Proiectul “Curs expert accesare fonduri europene” având ca obiectiv creșterea gradului de accesare a fondurilor europene la nivelul organizațiilor (guvernamentale și neguvernamentale) de tineret, urmărind formarea unor persoane domeniul accesării fondurilor europene. Pentru județul Satu Mare sunt alocate un număr de 10 locuri.

Criteriile de selecție a aplicanților:

1. Criteriu de eligibilitate (eliminatoriu):

– vârsta până în 35 de ani: copie CI;

– studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalent;

2. Criterii de evaluare (pe baza de punctaj: maxim 100 puncte, minim 60 puncte), Admiterea se face în ordinea descrescătoare a punctajului obținut. În situația în care doi sau mai mulți aplicanți se situează pe ultimul loc, la punctaj egal, va fi selectat cel care a transmis primul documentele:

2.1. Criteriul motivațional (60 puncte):

– Scrisoare de intenție, care trebuie să conțină: a) Motivația aplicantului privind participarea la curs; b) Rezultate așteptate; c) Continuitatea după finalizarea proiectului (prezentare succintă a modului în care se vor pune în practică cele învățate).

2.2. Criterii specifice – criteriul participării civice (40 puncte)– voluntar/membru ONG, dovedit prin declarația președintelui ONG.

Aplicanții care nu întrunesc punctajul minim de 60 de puncte, vor fi descalificați.

3. Înscrierea aplicanților, se face pe baza următoarelor documente:

                a) Formular de înscriere – model tip

                b) Scrisoare de intenție (Reguli generale de redactare : 1 pagină, format A4,  margini de 2,5 cm, font: Times New Roman : Font Size : 12 puncte, textul să fie scris la un rând, alinierea paragrafelor folosind opțiunea “stânga-dreapta” (justify). Respectați normele ortografice și ortoepice ale limbii române, folosiți semnele diacritice proprii limbii române; Numerotați paginile; Scrieți-vă numele vizibil pe prima pagină, în partea de sus a paginii, dreapta.)

                c) Act de identitate, copie;

                d) Diplomă de studii (adeverință), copie;

                e) Declarație președintelui ONG pentru criteriul participării civice;

4. Perioada de depunere a aplicațiilor: 6-15 noiembrie 2014.  Selecția aplicanților: 16-17 noiembrie 2014.

5. Perioada de desfășurare  a cursului: 2 – 7 noiembrie 2014.

                Documentele se vor transmite astfel;

                – scanate, prin poșta electronică la adresa de e-mail: [email protected]

                – depuse personal, în plic închis, la D.J.S.T. Satu Mare, str. Vasile Conta nr. 2.

Informații suplimentare (formular de înscriere, etc.) se pot obține de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare, str. Vasile Conta nr. 2, Satu Mare, tel. 0261-711604 sau e-mail: [email protected]

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente