marți, decembrie 5, 2023
AcasăLocale Dacia 1300 este îndragită și de pasionații din Polonia

Dacia 1300 este îndragită și de pasionații din Polonia

Pasiunea pentru bătrânul nostru brand Dacia, nu cunoaște limite, pasionații sunt peste tot în țară, dar și în afara acesteia.

Într-un articol publicat recent în publicația noastră, arătam cum câțiva tineri au reușit să își înființeze un fan-club Dacia la Satu Mare, unde să își poată împărtăși pasiunea și cu alții.  La început au fost doar trei, dar pe parcurs li s-au mai alăturat iubitori ai modelului.

Zilele trecute un grup de Polonezi s-au aventurat cu două bătrâne Dacii 1300 una din 1982 și una din 1980, veniți tocmai din Cracovia, vizitându-i pe pasionații de la Satu Mare.

După ce i-au întâmpinat, sătmărenii le-au făcut un tur al județului arătându-le musafirilor frumusețile acestor ținuturi.

Dacioții veniți din Polonia au declarat că: “venim foarte des în România, este o țară în care mulți și-ar dori să trăiască, ne place aici începând de la peisaje și până la mâncărurile delicioase. Eu împreună cu pretenii mei vom mai vizita România și bineînteles Satu Mare, un oraș care ne face să ne simțim extraordinar” . A  declarat Mihail.

Spre lăsarea serii toți cei prezenți au dat un chef pe cinste la ștrandul din Tășnad, acolo unde folkistul George Negrea le-a cântat musafirilor atât melodii românești cât și străine. Deasemenea mașinile lustruite cu mare grijă au fost expuse pentru a putea fi admirate.

Cu această ocazie Polonezii nu au ratat ocazia de ai invita pe sătmăreni la începutul lunii septembrie mai exact în intervalul 5-8, la evenimentul organizat de ei în Polonia, acolo unde va avea loc și un concurs de eleganță.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente