vineri, mai 31, 2024
AcasăLocaleNationaleDaniel Buda, prezent la AGRARIA 2024, eveniment emblematic pentru agricultura europeană

Daniel Buda, prezent la AGRARIA 2024, eveniment emblematic pentru agricultura europeană

Daniel Buda a participat și în acest an la AGRARIA – Târgul Internațional de Agricultură, industrie alimentară și zootehnie. Fiecare ediție AGRARIA reprezintă un prilej bun pentru ca fermierii din toată țara să se informeze asupra noilor tehnologii, practici durabile și să preia desigur, unii de la alții exemple de bune practici.

Europarlamentarul a precizat că problema spinoasă a importului de cereale sau criza laptelui care se află la un minim istoric raportat la prețul de producție, accesarea fondurilor europene și nevoia unor proceduri simplificate, sistemele de irigații ori depozitarea cerealelor, sunt doar câteva dintre temele abordate, din lungul șir al provocărilor pentru sectorul agricol.

„Am avut deosebita plăcere de a participa și în acest an la AGRARIA – Târgul Internațional de Agricultură, industrie alimentară și zootehnie. Fiecare ediție AGRARIA reprezintă un prilej bun pentru ca fermierii din toată țara să se informeze asupra noilor tehnologii, practici durabile și să preia desigur, unii de la alții exemple de bune practici.

Problema spinoasă a importului de cereale, accesarea fondurilor europene și nevoia unor proceduri simplificate, sistemele de irigații ori depozitarea cerealelor, sunt doar câteva dintre temele abordate, din lungul șir al provocărilor pentru sectorul agricol.

Cercetarea și inovarea fac parte din premisele progresului în privința tuturor provocărilor cu care se confruntă sectorul agricol și zonele rurale. Astfel, dezbaterile privind investițiile în tehnologiile moderne, de calitate, digitalizarea agriculturii dar și alternativele fertilizării organice vs fertilizarea convențională au fost extrem de importante și bine venite.

AGRARIA aduce an de an, în întâmpinarea fermierilor soluții adaptate pentru o agricultură performantă de care avem cu toții nevoie!

Evenimentul rămâne o platformă de comunicare optimă pentru fermieri și mă bucur că am reușit să mă aflu printre ei, să dezbatem împreună problemele cu care se confruntă, într-un context în care comunicarea și exprimarea fermă a nevoilor ajută la luarea deciziilor corecte pentru a-i sprijini.

Este important de reținut faptul că, deși asistăm la o creștere în general a prețurilor și trăim vremuri complicate, tehnologia din agricultură este mult mai ai accesibilă pentru fermieri ca preț, comparativ cu 5 ani in urmă!

Felicit organizatorii pe această cale pentru încă o ediție de succes a evenimentului la care mă bucur că am avut ocazia să particip!” -a transmis Daniel Buda pe pagina sa de socializare

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente