Acasă Locale Stiri Satu Mare De 4 ore așteaptă șoferii de TIR să iasă din Vama Petea

De 4 ore așteaptă șoferii de TIR să iasă din Vama Petea

O nouă zi de luni, o nouă zi de calvar pentru șoferii de TIR în Punctul de Trecere a Frontierei – PTF Petea. Potrivit aplicației ”Trafic Online”, în aceste momente timpul de așteptare pentru șoferii de camion care doresc să părăsească țara prin PTF Petea este de 4 ore, respectiv 270 de minute!

Cu toate că vorbim de zeci de camioane aliniate într-o coadă kilometrică, la această oră se lucrează doar pe o singură arteră dedicată traficului greu.

Așa cum se întâmplă de fiecare dată, partea maghiară nu alocă suficient personal care să emită formalitățile de frontieră. Din această cauză lucrătorii români sunt legați la mâini, formalitățiile fiind asigurate de ambele țări.

UPDATE

În orele care au trecut de dimineață și până acum, ora 14.30, timpii de așteptare din Vama Petea însumează tot 270 de minute. Partea bună este că s-a deschis încă o bandă pe sensul de ieșire din țară astfel încât aglomerația se va decongestiona încet.

- Advertisment -

Cele mai populare

Grup infracțional destructurat. Vindeau droguri și în zona liceelor

În cursul zilei de astăzi, în județul Satu Mare și Bihor, au fost efectuate 30 de percheziții domiciliare....

A fost răpus de Covid la cei 100 de ani

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 15761 îmbolnăviri, 14032 vindecări și 450 decese cauzate de coronavirus....

Sute de telefoane și laptopuri confiscate în Vama Peta

În cursul zilei de sâmbătă, 25 septembrie, un tânăr din Suceava s-a prezentat în...

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Comentarii recente