Acasă Locale De Ziua Județului, asistența medicală va fi asigurată în două corturi din...

De Ziua Județului, asistența medicală va fi asigurată în două corturi din Centrul Vechi

upu-satu-mareCu ocazia Zilelor Județului, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, prin Unitatea de Primire Urgențe, împreună cu Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență ISU Someș, Serviciul Județean de Ambulanță si Crucea Roșie va asigura asistența medicală în 22 și 23 iunie, pentru persoanele care ar putea fi afectate de temperaturile ridicate.

Astfel, asistența medicală va fi asigurată în două puncte din centrul municipiului Satu Mare, respectiv în două corturi amplasate pe platoul din fața Catedralei Romano Catolice și în fața Muzeului de Artă din centrul Vechi al municipiului. Programul de activitate al personalului medical a fost fixat între orele 10.00 – 20.00.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente