Acasă Locale Depistat cu permisul suspendat, în timp ce conducea o motocicletă furată din...

Depistat cu permisul suspendat, în timp ce conducea o motocicletă furată din Italia

61339359Vineri, 14 iunie, în jurul orei 16.00, lucrători din cadrul STPF Maramureș, au oprit în trafic, pe strada Avram Iancu, din municipiul Sighetu Marmației, o motocicletă marca MBK Ovetto 100 cu numere de înmatriculare specifice Italiei, condusă de către M. Ionuț de 27 de ani din localitatea Tisa, județul Maramureș.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că motocicleta figurează ca fiind furată din Italia din luna septembrie 2012, iar conducătorul auto are permisul de conducere suspendat până în data de 21.06.2013. Persoana în cauză este cercetată acum pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la furt și conducerea pe drumurile publice al unui autovehicul  de către o persoană a cărui drept de a conduce i-a fost suspendat.

Totodată, motocicleta în valoare de aproximativ 300 de euro a fost indisponibilizată la sediul STPF Maramureș în vederea continuării cercetărilor, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente