Acasă Locale A vrut să iasă din țară pe la vama Petea, cu carte...

A vrut să iasă din țară pe la vama Petea, cu carte de identitate falsă

falsTot ieri, lucrători din cadrul PTF Petea au depistat într-un autoturism o femeie, cetățean ucrainean, B. Viktoriia de 33 de ani care intenționa să iasă din țară, prezentând polițiștilor de frontieră o carte de identitate românească.

La controlul de frontieră, lucrătorii PTF Petea au constatat că  documentul prezentat nu îndeplinește elementele de formă și fond ale unui document autentic, fiind un fals total. Drept urmare, cetățeanului ucrainean i s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals privind identitatea, uz de fals și tentativă la ieșire din țară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

Totodată, cartea de identitate românească a fost ridicată  în vederea confiscării, iar în continuare se efectuează cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale și tragerea la răspunderea a tuturor persoanelor implicate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente