luni, iulie 22, 2024
AcasăEconomico-socialLocale smDeputatul Adrian Cozma a declarat: Marcel Ciolacu ar trebui să facă un...

Deputatul Adrian Cozma a declarat: Marcel Ciolacu ar trebui să facă un referendum…

Vicepreședintele PNL Adrian Cozma a declarat miercuri, la Antena 3, că premierul Marcel Ciolacu ar trebui să facă un referendum în cazul în care dorește creșterea unor taxe și impozite, în contextul în care PSD susține taxarea suplimentară a profiturilor companiilor.

„În programul de guvernare pe care l-am votat în urmă cu câteva luni nu am văzut măriri de taxe și impozite despre care se vorbește foarte mult. La nivelul partidului, în BPN unde se iau deciziile politice nu s-a dezbătut, nimeni nu a venit concret să se dezbată sau să se dea un vot pe măriri de taxe. Ca atare, din principiu, eu vreau să merg pe ceea ce am votat și anume programul de guvernare în care nu se afla nicio mărire de taxă. Dacă dl Ciolacu vrea să mărească taxe și impozite, atunci din punctul meu de vedere dl Ciolacu ar trebui să facă un referendum să întrebe românii dacă vor”, a declarat vicepreședintele PNL.

„Tonul la guvernare îl dă prim-ministrul și avem așteptări mari de la el și eu nu cred că dl prim-ministru ne-a păcălit când a venit cu un program de guvernare în Parlament pe care l-am votat și unde nu existau taxe”, a adăugat Adrian Cozma.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente