sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăEconomico-socialLocale smDeputatul Adrian Cozma a dat un răspuns dur Primăriei Satu Mare

Deputatul Adrian Cozma a dat un răspuns dur Primăriei Satu Mare

Deputatul Adrian Cozma a revenit, joi, 20 iulie 2023, cu clarificări în ceea ce privește situația corpului de clădire a Școlii Gimnaziale Lucian Blaga din municipiul Satu Mare. Acesta a dat un răspuns dur primăriei:

,,Un comunicat penibil trimis de Primăria Satu Mare. De fapt, două lucruri sunt esențiale în acel comunicat: cum am fost îmbrăcat și că s-ar fi făcut nu știu ce investiții, dar niciun răspuns cu privire la ceea ce acuzam. Acest corp de clădire este impropriu și nu poate să reprezinte condiții normale pentru copii într-un municipiu care se pretinde a fi în mișcare. Trebuie să oferim condiții pentru toți copiii din municipiul Satu Mare. Copiii de aici nu pot să se joace așa cum ar fi normal, asta este principala problemă, că în șapte ani primăria nu a rezolvat problema. Într-adevăr, problema datează de mai mulți ani, dar să nu uităm, alți 8 ani în care a condus UDMR-ul, încă 8 ani în care a condus UDMR-ul, la câți ani suntem? 16 ani de administrație UDMR, iar 350 de copii sunt în aceleași condiții. (…) Implicare zero. Trebuie să-i fie rușine primarului pentru că mai are o asemenea școală în municipiul Satu Mare”, a declarat Adrian Cozma.

Adrian Cozma a mai vorbit și despre banii pe care primăria a spus că i-a alocat pentru realizarea unui studiu de fezabilitate privind construcția unui nou corp de clădire: ,,O minciună crasă! Să spui că 150.000 de lei i-a dat primăria este o nesimțire. 150.000 de lei au fost alocați de la bugetul de stat ca urmare a amendamentului meu votat în Parlament pentru studiul de fezabilitate, pentru a se construi un nou corp de clădire în curtea școlii de bază. Mă voi ocupa personal de asta, dar acea sumă a fost alocată din bugetul de stat la inițiativa și solicitarea mea”, a mai declarat deputatul. 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente