marți, mai 21, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareDescoperire macabră în județul Satu Mare. Un bărbat a fost găsit într-un...

Descoperire macabră în județul Satu Mare. Un bărbat a fost găsit într-un șanț

UPDATE

Potrivit informațiilor noastre, bărbatul s-ar fi aflat în stare de ebrietate când a căzut în șanț și nu s-a mai putut ridica.

De altfel acesta a fost găsit cu fața în jos iar cei prezenți la fața locului au afirmat pentru Jurnalul de Satu Mare că era apă în șanț, presupunând că bărbatul a murit prin înecare.

Dumnezeu să îl odihnească!

Un bărbat din județul Satu Mare a fost găsit în această dimineață, fără suflare, într-un șanț. Potrivit informațiilor noastre, tragica descoperire a fost făcută de un participant la trafic, pe raza localității Doba.

„În dimineața acestei zile, 28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați prin apel SNUAU 112, despre faptul că într-un șanț din localitatea Doba, s-ar afla trupul unui bărbat, aparent fără suflare.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 51 de ani, din aceeași localitate.

În cauză nu sunt suspiciuni.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la Prosectura Spitalului, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a transmis IPJ Satu Mare la solicitarea Jurnalul de Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente