Acasă Locale Stiri Satu Mare Deținuți sătmăreni au absolvit cursul de “Cusători articole din piele”

Deținuți sătmăreni au absolvit cursul de “Cusători articole din piele”

Marți, 12 august 2014, 17 persoane condamnate, aflate in Penitenciarul Satu Mare, au absolvit cursul de calificare în meseria de “cusători articole din piele și înlocuitori”, derulat în colaboare cu AJOFM Satu Mare și CRFPA Cluj.
Examenul final a fost susținut în prezența unei comisii mixte formate din instituțiile amintite, iar absolvenții vor beneficia de diplome eliberate de Ministerul Muncii si Ministerul Educației.
Cursul a avut loc în baza planului de formare profesională pentru persoanele condamnate elaborat de AJOFM Satu Mare în colaborare cu Penitenciarul Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente