Acasă Sport National Dinamo disuși să accepte transferul "Bizonului"

Dinamo disuși să accepte transferul „Bizonului”

Gnohere Harlem, de la Dinamo, reactioneaza dupa marcarea unui gol in meciul cu ACS Poli Timisoara, in etapa a IV-a a Ligii I, in Bucuresti, luni, 3 august 2015. ALEXANDRU HOJDA / MEDIAFAX FOTO

Mircea Rednic a vorbit despre posibilitatea ca formația din Ștefan cel Mare să se despartă în această iarnă de golgheterul Gnohere. Vârful poate fi cedat, dar doar în anumite condiții.

În vârstă de 27 de ani, cel poreclit „Bizonul” are în acest moment două oferte concrete de trasnfer. Una din Qatar și una din Turcia, însă Dinamo ține la preț, dorindu-și 1 milion de euro în schimbul atacantului.

Mai mult, Rednic susține că oficialii „câinilor” își vor da acceptul pentru mutare, doar în măsura în care vor avea garanția că au o soluție viabilă pentru înlocuirea fotbalistului din Hexagon. În ultima perioadă s-a discutat despre posibilitatea ca Sofien Moussa (Petrolul) să fie înregimentat de Dinamo.

„Probabil, vor urma negocieri, însă nu vom face transferuri cu gândul exclusiv la bani. Va fi în funcție de ce înlocuitor găsim. Doar dacă găsim ceva mai bun, poate pleca „Bizonul”.

12 goluri are Harlem Gnohere în România, toate pentru Dinamo și marcate în acest sezon: 8 reușite în 18 meciuri jucate în Liga 1 și 4 reușite în două meciuri în Cupa României.

700.000 de euro este cota de piață a lui Harlem Gnohere în acest moment, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente