Acasă Interviuri Interviu cu Andreea Fanatan: ''Sunt o femeie într-o lume a bărbaților care...

Interviu cu Andreea Fanatan: ”Sunt o femeie într-o lume a bărbaților care luptă pentru propria sa independență, susținere și evoluție pe toate planurile”

Andreea Roman (11)1. Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre tine?

1. Sunt o femeie într-o lume a bărbaților care luptă pentru propria sa independență, susținere și evoluție pe toate planurile.

2. Care sunt activitățile tale de zi cu zi, pe lângă meseria de profesor?

Cred că ideea de a fi profesor se manifestă la toate nivelele motiv pentru care fac terapii holistice, biorezonanta, mai precis quantum biofeedback-dispozitivul de ultima generație-, tratamente naturopate și nutriție! Iar dincolo de toate aceste lucruri care mă animă și mă completează, sunt mama a doi copii minunați, care sunt ritmul inimii și a respirației mele de fiecare clipă!

3. Definește noțiunea de mama… având în vedere că mulți copii sunt singuri de sărbători!
3. S-a pierdut sensul primordial al sărbătorilor în aceste vremuri în care noi suntem îndepărtați de rădăcinile ancestrale, prin tot ceea ce facem și trăim, prin alegerile noastre de fiecare moment. Iar mama, ca noțiune imediată, reprezintă rădăcina, elementul primordial de raportare, echilibrul și pacea fiecărui copil.

Având în minte toate aceste elemente ar trebui, ca mame, să ne întoarcem spre copiii noștri și să le dăruim neîncetat toată forța noastră vitală și toate valorile morale posibile, în virtutea aceleiași supreme iubiri.

4. De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?
4.Lipsa de modele autentice, falsele credințe și informațiile înghițite pe nemestecate fără a fi trecute prin filtrul rațiunii îi determină pe tinerii din ziua de azi să facă alegeri care au implicații mult mai profunde decât s-ar părea la o primă vedere.

Ce ne poți spune despre terapia Holistică?
5.Să stabilim pentru început etimologia acestui cuvânt: vine de la cuvântul whole, care înseamnă întreg. Prin urmare acest tip de terapie privește ființă umană că pe un întreg: minte, corp, suflet, emoții… pe aceleași principii lucrează și medicina indiană străveche Ayurveda, medicina chineză taoistă și terapiile bazate pe muzică sau culori. Toate acestea funcționează în baza ideii că ființa umană reproduce la scară mică întregul univers. De aceea un mod de viață cât mai aproape de natură va aduce în ființa umană armonia și echilibrul primordial…

Andreea Roman (16)6. Ce hobby-uri ai?
6. Cred că aceste terapii alternative au devenit parte integrantă din mine și le pot numi prin extrapolare și hobby-uri, ele nu mai sunt o prelungire a ființei mele ci o parte integrantă a ființei mele!

7. Ce apreciezi cel mai mult la un om?
7. Omul conține în ființa sa universul iar universul conține totul… văd în ființa umană posibilitatea de a face în permanentă alegeri pozitive, de a trăi în energia înălțătoare a iubirii și a recunoștinței!

8. Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?
8. Eu vin din Cluj și Satu Mare a fost pentru mine o revelație la începuturi…. se spune că aparții energiei locului în care te-ai născut… Așa că încă îmi caut originile…

9. Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?
9.E incontestabilă energia banilor dar trebuie urmărită aici finalitatea lor și nu scopul în sine…

10. Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?
10. Lumea în care trăim e o lume a femeilor într-o lume a bărbaților, și viceversa! Puterea feminină nu cunoaște limite și nici bariere mai ales în această perioada în care pământul este susținut de această energie feminină, oferindu-ne ghizi, sprijin și deschideri pe toate planurile. Deci, așteptăm voturile celor care ne vor în frunte!

11. Îți mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?
11.Mesajul meu pentru cititorii noștri și nu numai ar fi: Să trăiască în și prin iubire, este cea mai puternică forță care guvernează universul, prin intermediul căreia totul este posibil!

A consemnat Adrian Bilanici

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente