Acasă Sport National Dinamo își ia la revedere de la Europa

Dinamo își ia la revedere de la Europa

dinamo vasluiFormația antrenată de Cornel Țălnar a fost învinsă clar aseară, la Vaslui, scor 4-1.Dinamo a făcut un meci groaznic în Moldova. „Alb-roșii” nu au mai învins-o pe FC Vaslui în Liga I de foarte mulți ani, pierzând ultimele șapte partide disputate împotriva acestora.Aseară, „galben-verzii”, care s-au apropiat la un singur punct de Dinamo în clasamentul Ligii I, pe locul șase, au zburdat pe teren, iar Antal a deschis scorul la jumătatea primei reprize.


Dinamo, care putea profita de pașii greșiți făcuți de Pandurii, Petrolul și Astra în etapa a 32-a, a egalat cinci minute mai târziu prin Stătilă. Revenirea „câinilor roșii” a fost doar o iluzie, Celeban readucându-i pe modloveni în avantaj, în minutul 33, iar după pauză, Stanciu și Temwanjera au spulberat visul dinamoviștilor de a prinde un loc în Liga Europa în acest sezon.”Am dat speranțe că putem ajunge acolo, dar noi în loc să îmbunătățim jocul echipei, stăm cu gândul dacă avem 11 fotbaliști cu care să facem o formație. Trebuie un moment zero la Dinamo, să analizăm fiecare moment cu bărbăție și cu discernământ”, a declarat Cornel Țălnar, după meci, precizând că diferența de valoare dintre cele două echipe nu a fost atât de mare pe cât a fost scorul.

Astăzi se dispută un singur meci în Liga I.
Campioana Steaua o va întâlni pe Viitorul Constanța, grupare care se luptă pentru evitarea retrogradării în liga secundă. Gruparea patronată de Gheorghe Hagi poate scăpa în mare parte de emoții dacă se impune azi, la București.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente