Acasă Sport National Dinamo - Pandurii 2-1

Dinamo – Pandurii 2-1

Dinamo-Pandurii_oco7497-e1439897286133

Dinamo a învins-o pe Pandurii pentru a treia oară consecutiv în 2015, în toate competițiile.Cele două echipe s-au întrecut în faze de poartă în ”Ștefan cel Mare”. Săpunaru a ratat-o prima, din centrarea lui Nicoară (13). Următorul pe listă a fost Nistor, cu un șut la colțul lung (14).

Prima replică a gazdelor a fost oferită de Anton, care l-a întrebuințat pe Mingote (16). Tot Dinamo a rămas în atac (17) iar portarul ”Pandurilor” a fost din nou la datorie la execuția lui Matei.

La poarta cealaltă, Cerniauskas a parat și el, la șutul lui Hora (33). În mintul 39, Essombe a împins balonul în poartă pentru 1-0, la o fază creată de Rotariu și Matei. Pandurii a încheiat repriza cu o bară, semnată de Hora (44). Tot Hora a fost primul care a ratat și în partea secundă (59).

Egalarea a venit în minutul 62. atunci când Valentin Munteanu, intrat pe teren cu trei minute înainte, a prins un șut perfect la care Cerniauskas nu a putut interveni. Lui Rotariu (70) i-au lipsit doar câțiva centimetri pentru a o aduce pe Dinamo din nou în avantaj.

Pe final (87), oltenii au rămas in inferioritate numerică, după ce Droppaa văzut al doilea galben. În prelungiri, (90+1) croatul Ante Puljic, intrat pe teren în minutul 84, a adus victoria lui Dinamo, cu 2-1.

Ultimul fluier al meciului l-a prins în tribune pe Edi Iordănescu, eliminat în prelungiri de centralul Marcel Bîrsan.

- Advertisment -

Cele mai populare

Grup infracțional destructurat. Vindeau droguri și în zona liceelor

În cursul zilei de astăzi, în județul Satu Mare și Bihor, au fost efectuate 30 de percheziții domiciliare....

A fost răpus de Covid la cei 100 de ani

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 15761 îmbolnăviri, 14032 vindecări și 450 decese cauzate de coronavirus....

Sute de telefoane și laptopuri confiscate în Vama Peta

În cursul zilei de sâmbătă, 25 septembrie, un tânăr din Suceava s-a prezentat în...

Adrian Cozma – ales în funcția de vicepreședinte al Partidului Național Liberal

Consiliul Naţional al Partidului Național Liberal s-a reunit duminică, 26 septembrie, la Romexpo, pentru alegerea celorlalte funcţii de...

Comentarii recente