joi, septembrie 28, 2023
AcasăPoliticaLocalDisputa dintre Cozma și Kereskenyi se mută în instanță

Disputa dintre Cozma și Kereskenyi se mută în instanță

Adrian Cozma îl dă în judecată pe primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, după ce acesta l-a numit pe Cozma ”un mic dictator” și ”omul supozitor”.

Declarațiile primarului au fost făcute în cadrul conferinței de joi, de la sediul UDMR. în urma acestor declarații, Adrian Cozma a declarat la Antena 3, că îl dă în judecată pe primarul UDMR.

Cei doi au avut un schimb de replici în direct la Antena 3, iar Gabor Kereskenyi a susținut că acele cuvinte sunt folosite de fapt de colegii lui Cozma de partid și consideră că reflectă adevărul.

„Este de fapt o concluzie pe care au folosit-o colegii dânsului, eu am preluat-o de la ei, dar de fapt, cred că reflectă adevărul. Domnul deputat este un fel de băgător de seamă. Eu de fapt am preluat această expresie și am prezentat-o într-o conferință de presă”, a susținut Gabor Kereskenyi, în direct la Antena 3.

Ca replică la declarația primarului, Adrian Cozma susține că așteaptă explicațiile în instanță.

„Acum încearcă să se scuze cu tot felul de scuze copilărești, dar în instanță probabil o va explica mai bine”, a susținut acesta în direct.

Întreaga discuție poate fi urmărită aici: https://www.antena3.ro/politica/scandal-satu-mare-cearta-in-direct-primar-udmr-adrian-cozma-pnl-649372.html

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente