Acasă Locale Stiri Satu Mare Doi copii s-au jucat cu brichetele și au provocat incendii

Doi copii s-au jucat cu brichetele și au provocat incendii

O șură și o lemnărie au fost incendiate, după ce doi copii de 4 și 7 ani, fiind lăsați nesupravegheați, s-au jucat cu brichetele. Incendiile au avut loc la Săcășeni și Ardud, pagubele materiale produse fiind de peste 30.000 lei. Din fericire copiii nu au fost răniți în incendii și nici nu au fost alte victime.

Sâmbătă seara, după ora 20.00, printr-un apel de urgență 112, polițiștii și pompierii au fost alertați cu privire la izbucnirea unui incendiu în localitatea Săcășeni. Echipajul din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, subunitatea Tășnad, a intervenit pentru stingerea incendiului, iar polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au efectuat cercetările la fața locului alături de criminaliști.

Din investigații a rezultat că fiul proprietarului, un băiețel de 7 ani, s-a jucat cu o brichetă și a dat foc la șură, anexa de mici dimensiuni arzând în totalitate.

Și la Ardud a fost provocat un incendiu, duminică după-masa, în condiții identice. Nepotul unei localnice, un băiețel de numai 4 ani, s-a jucat cu bricheta în lemnăria bunicii și a dat foc la anexă.

Incendiul a fost stins de echipajele Detașamentului de Pompieri Satu Mare și de pompierii civili din Ardud, iar cercetarea la fața locului a fost efectuată de către polițiștii din localitate și criminaliști.

Focul s-a propagat și la acoperișul locuinței femeii de 55 de ani, astfel încât pagubele au fost estimate la aproximativ 20.000 lei.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente