Acasă Locale Stiri Satu Mare Doi copii s-au jucat cu brichetele și au provocat incendii

Doi copii s-au jucat cu brichetele și au provocat incendii

O șură și o lemnărie au fost incendiate, după ce doi copii de 4 și 7 ani, fiind lăsați nesupravegheați, s-au jucat cu brichetele. Incendiile au avut loc la Săcășeni și Ardud, pagubele materiale produse fiind de peste 30.000 lei. Din fericire copiii nu au fost răniți în incendii și nici nu au fost alte victime.

Sâmbătă seara, după ora 20.00, printr-un apel de urgență 112, polițiștii și pompierii au fost alertați cu privire la izbucnirea unui incendiu în localitatea Săcășeni. Echipajul din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, subunitatea Tășnad, a intervenit pentru stingerea incendiului, iar polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au efectuat cercetările la fața locului alături de criminaliști.

Din investigații a rezultat că fiul proprietarului, un băiețel de 7 ani, s-a jucat cu o brichetă și a dat foc la șură, anexa de mici dimensiuni arzând în totalitate.

Și la Ardud a fost provocat un incendiu, duminică după-masa, în condiții identice. Nepotul unei localnice, un băiețel de numai 4 ani, s-a jucat cu bricheta în lemnăria bunicii și a dat foc la anexă.

Incendiul a fost stins de echipajele Detașamentului de Pompieri Satu Mare și de pompierii civili din Ardud, iar cercetarea la fața locului a fost efectuată de către polițiștii din localitate și criminaliști.

Focul s-a propagat și la acoperișul locuinței femeii de 55 de ani, astfel încât pagubele au fost estimate la aproximativ 20.000 lei.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente