Acasă Locale Stiri Satu Mare Domide și Nistor a câștigat primul „Trofeu Paul Badea” la „Rally Raid”

Domide și Nistor a câștigat primul „Trofeu Paul Badea” la „Rally Raid”

raliu61

Campionatul Național de „Rally Raid” sezonul 2015 a debutat vineri, 22 mai, la Satu Mare. Prima etapă, „Trofeul Paul Badea” ce se desfășoară în perioada 22-24 mai, a reunit la start participanți din țară dar și din străinătate.

La categoria auto liderii primei zile sunt sătmărenii Ovidiu Domide și Daniel Nistor care concurează cu un Nissan Patrol.

După startul oficial a avut loc prologul pentru stabilirea ordinii de start, iar echipajul format din Ovidiu Domide și Daniel Nistor au scos cel mai bun timp și au plecat primii pe proba specială CBA (25,5 km). La finalul zilei de vineri, sătmărenii s-au poziționat pe primul loc în clasamentul general.

Deliciul publicului a fost antrenamentul de la clasa moto&ATV și Rally Taxi, unde curioșii au putut să experimenteze rolul de copilot alături de piloții din competiție.

Trofeul „Paul Badea” continuă și azi, 23 mai, când participanții vor parcurge o distanță totală de 268,96 km în zona Codrului, pe traseul Homorodul de Sus – Chilia – Homorodul de Jos – Sâi – Poiana Codrului.

La ora 14.26 se va da startul PS4 pe traseul creionat între Homorodul de Sus – Homorodul de Mijloc – Viile Satu Mare – Medișa și Solduba.

Etapa de la Satu Mare găzduiește pe parcursul celor trei zile, și o expoziție auto unde pot fi admirate modele ale brandurilor Mercedes, Skoda, Dacia, Renault, Nissan și Toyota.

Campionatul Național de „Rally Raid” este organizat de A-CAR România sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv cu sprijinul Primăriei Satu Mare și a Consiliului Județean Satu Mare.

raliu51 raliu41

- Advertisment -

Cele mai populare

Drapelul României, arborat la 2.519 metri altitudine.La multi ani români!

Drapelul României a fost arborat, de Ziua Naţională, pe vârful Parângul Mare, la 2.519 metri altitudine, unul dintre cele mai înalte din...

Ceremonie restrânsă de 1 Decembrie

Cu ocazia Zilei Naţionale, reprezentanţi ai Armatei României vor participa, la solicitarea şi cu sprijinul autorităţilor locale, la pregătirea, organizarea şi desfăşurarea...

Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat

Un interviu acordat jurnalului ortodox “Drumul Emausului” de ziaristul grec George Alexandrou, autorul uneia dintre cele mai vaste monografii dedicate Sfântului Apostol Andrei, ne...

Sfârșitul unei campanii sfârșite!

Ne aflăm înspre finalul unei campanii electorale, cum n-am mai avut niciodată. Rigorile pandemice au limitat aria acțiunilor...

Comentarii recente