Acasă Cosul cu vipere Cos cu ViPere: ''Dumnezeii'' Locali fac lege-n Sătmar?

Cos cu ViPere: ”Dumnezeii” Locali fac lege-n Sătmar?

cos vipereSăptămâna trecută cașchetarii locali iar au dat cu bâta-n baltă. Nu există zi lăsată de Cel De Sus să nu auzim de vre-o ispravă dea lor. Ba amendează cu dedicație, când șmecherii parchează zilnic unde vor ei, ba i-au la bătaie cerșetorii, lăsându-le urme serioase. 

Așa se face că, într-o seară doi copii au fost ridicați din centrul nou al orașului și duși la secția de pe Universului. Au fost încătușați, bătuți si jigniți. Ambii băieți provin de la un centru de plasament. Unul dintre ei locuiește la mănăstirea din Prislop, altul trăiește aici în Satu Mare, unde și muncește.

Băieții au depus plângere și sunt hotărați să meargă  „până în pânzele albe”… Cu certificatul medico-legal acești doi copii i-ar putea dezbraca la loc comanda pe cei doi ”Vandame”.  Acești doi băieți nu sunt nici boschetari, nici alcoolisti, nici drogati. Sunt oameni care s-au pus greu pe picioare și integrat în ciuda obstacolelor avute.

Nu poți să îi jignești, nu poti să le dai picioare în burtă și să le spargi fața, doar pentru simplul motiv că vorbind între ei, au deranjat liniștea publica! Lucrurile astea nu mai pot sa rămână ascunse!

Orice ar fi făcut cineva, nu cred că ai nici un drept ca polițist comunitar/local/interLocal/superLocal ori inter-galactic-local să ridici mâna la nimeni! Sau se poate?! Se poate să „abuzezi” de doi băieți care provin dintr-un ambient de unde au ieșit cu tot felul de traume și nu sunt bine nici acum?!

Nu poti! Nu poti să „abuzezi” nici de cel mai normal om de pe pământ. Este inadmisibil asa ceva! Nu domnule Pricop?

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente