Acasă Locale Donati sange pentru Vint Cornelia, satmareanca are mare nevoie de ajutorul nostru

Donati sange pentru Vint Cornelia, satmareanca are mare nevoie de ajutorul nostru

O sătmăreancă bolnavă de septicemie, internată la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Satu Mare, se zbate între viață și moarte și are nevoie urgentă de sânge din grupa AB 4 negativ pentru a putea fi operată. Fiecare minut contează pentru ea. Sătmărenii cu inimă, care au această grupă sanguină, sunt rugați să o ajute pe femeie și să doneze sânge, salvându-i în acest fel viața.

Cei care doresc să doneze sânge din grupa AB 4 negativ o pot face la Centrul de Transfuzii Sanguine din spatele Spitalului Județean. Femeia a cărei viață o pot salva în acest fel se numește Vinț Cornelia, iar cei care donează sânge pentru salvarea vieții acesteia sunt rugați să specifice cadrelor medicale de la laborator cui donează sângele.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente