Acasă Locale Dosar penal pentru conducere cu alcoolemie

Dosar penal pentru conducere cu alcoolemie

politie-accident-casa-sfatului-brasovLa Ciuperceni, polițiștii Serviciului Rutier au surprins în trafic un șofer de 39 de ani, ce conducea cu o alcoolemie peste limita legală.

Autoturismul condus de Vilmos B. a fost oprit pe DN 19 A, de echipajele rutiere ce supravegheau traficul în zonă și acționau pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave. Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul etilotest, acesta relevând o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele șoferului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având alcoolemia peste limita legală.

Marți, în urma acțiunilor pe linie rutieră au mai rămas fără permise alți 6 șoferi care au încălcat normele rutiere, depășind limita de viteză legal admisă, neacordând prioritate altor vehicule sau angajându-se în depășiri neregulamentare.

Pe linie rutieră au acționat și polițiștii Secției 5 Petrești Poliție Rurală, care au colaborat și cu specialiști din cadrul R.A.R., urmărind depistarea acelor șoferi care conduc vehicule ce prezintă defecțiuni tehnice. În contextul acestor acțiuni au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de peste 1.500 lei și reținute 2 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice.

- Advertisment -

Cele mai populare

MAE a lansat o avertizare de călătorie în Bulgaria

O porţiune însemnată a teritoriului Bulgariei va fi afectată de ninsori abundente,  în perioada 26-27 ianuarie 2021, anunţă MAE, care a emis...

Lăptișorul de matcă

Lăptișorul de matcă este un produs de secreție al glandelor cefalice ale albinelor tinere. Acest remediu a fost folosit de secole pentru...

România, pe locul 57 în topul celor mai fericite țări

Să fie oare pentru că fericirea e un concept prea subiectiv, care îți scapă când vrei să-l apuci de-un fir și să-l...

Curtea Supremă a SUA blochează acţiunile judiciare împotriva lui Donald Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite a ordonat luni încetarea procedurilor judiciare împotriva fostului preşedinte Donald Trump iniţiate conform unei prevederi constituţionale care...

Comentarii recente