joi, iunie 20, 2024
AcasăLocaleSuspecți de furt, depistați de polițiști

Suspecți de furt, depistați de polițiști

hotUn tânăr de 18 ani, din Odoreu, a fost reținut marți de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, Compartimentul Furturi din auto, fiind suspectat de comiterea infracțiunilor de furt calificat.

Polițiștii judiciariști, în cooperare cu polițiștii Serviciului Criminalistic, au administrat în acest caz probe concludente din care rezultă că Romeo V. a sustras, pe timp de noapte, din două autoturisme bunuri în valoare de 250 lei, prejudiciul nefiind recuperat.

Față de suspect ofițerii de cercetare penală au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în Arestul Poliției, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Și polițiștii din Livada au depistat principalul suspect în cazul sustragerii unei cantități de insecticid din magazia unei societăți comerciale, cu sediul în oraș. Marți, în jurul prânzului a fost sesizată comiterea infracțiunii, polițiștii reușind în decursul aceleiași zile să identifice suspectul și să recupereze aproape integral bunurile furate. Tânărul suspectat de comiterea furtului, Alexandru B., 27 de ani a relatat polițiștilor că a sustras insecticidul pentru a-l valorifica și a face astfel rost de bani. Acum, bărbatul este anchetat în cadrul unui dosar penal pentru furt calificat.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente