marți, octombrie 3, 2023
AcasăsusDosarul pedofilului Adrian Nistor, amânat din nou

Dosarul pedofilului Adrian Nistor, amânat din nou

La Judecătoria Satu Mare a avut loc azi, 6 mai un nou termen în dosarul lui Adrian Nistor, tânărul acuzat de corupție sexuală. Vă reamintim că în vara anului trecut (2013) acesta a abuzat sexual un copilaș de doar 7 anișori. După ce Nistor l-a speriat că dacă îi va povesti cuiva cele întâmplate va muri, copilul a acceptat să păstreze tăcerea însă la un moment dat adevărul a ieșit la suprafață. Cazul a ajuns în atenția opiniei publice la sfârșitul anului trecut.
Nistor a lipsit de la ședința de azi, la proces fiind prezente doar avocata acestuia și bunica pedofilului. După ce a fost audiată o femeie din cercul de cunoscuți al pedofilului, adusă cu mandat, avocata lui Nistor a cerut încă o amânare solicitând instanței să-i citeze pe bunica pedofilului și o altă persoană, o femeie apropiată lui Nistor.
Totodată, apărătorul părții vătămate a cerut schimbarea încadrării juridice a faptei din “corupție sexuală” în “agresiune sexuală”, propunere ce va fi luată în calcul de către instanță. Potrivit avocatei probele existente la dosar sunt destul de concludente pentru a susține schimbarea încadrării juridice a faptei. În cele din urmă procesul a fost amânat pentru data de 3 iunie.
“Să dea bunul Dumnezeu să se facă dreptate copilașului că vedeți în Satu Mare se înmulțesc cazurile de pedofilie pentru că aceștia nu au frică, deoarece știu că nu pățesc mare lucru. Pentru ca să duci la bun sfârșit un astfel de proces îți trebuie nervi de oțel, răbdare, timp și foarte multe … ca să ce? În data de 8 aprilie seara, în jurul orei 19.00, fiind sub influența drogurilor cât și a alcoolului, Nistor a făcut un scandal monstru la care am fost nevoit să sesizez organele de Poliție care l-au amendat. Polițiștii au spus că Nistor e abonat săptămânal la amenzi din partea Poliției pentru scandaluri. Toată lumea știe că nu-i pot face nimic în afară de amendă. Sunt ferm convins că cineva îi ține spatele !!!”, a declarat cu amărăciune unul dintre părinții copilului.

3 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente