29.8 C
New York City
joi, iunie 30, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareDoua incendii stinse de pompierii sătmăreni

Doua incendii stinse de pompierii sătmăreni

zpompieriisutr

În cursul zilei de ieri, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a intervenit pentru limitarea și stingerea unui număr de două incendii, urgențele fiind anunțate prin apelul unic 112.
Forțele de intervenție ale Stației de Pompieri Negrești Oaș au intervenit în jurul orei 13:15 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit pe raza localității Negrești Oaș, unde ardea acoperișul unei locuințe, existând pericolul extinderii focarului la întreaga casă. Cel mai probabil, incendiul ar fi fost provocat de scânteile ieșite printr-o fisură a coșului de fum și care au căzut pe materialele combustibile (grinzi, corni din lemn), aprinzându-le.
Un alt apel la 112, în jurul orei 19:27, anunța un alt incendiu la o casă de locuit situată pe raza localității Vetiș. Astfel că pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit de urgență cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD.
La sosirea echipajelor de intervenție, se degaja o mare cantitate de fum din întreaga locuință, fiind cuprinsă de flăcări una dintre încăperi.
Din nefericire, pompierii și paramedicii sătmăreni au găsit două persoane cu arsuri în diverse părți ale corpului și care au primit îngrijiri medicale de la personalul specializat, ulterior urmând a fi transportate de urgență la spital.
În urma cercetărilor efectuate, a fost stabilită ca și cauză probabilă de incendiu, folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera un incendiu.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente