marți, decembrie 5, 2023
AcasăLocaleDoua satmarence în finala “Romanian InfoFashion Festival”

Doua satmarence în finala “Romanian InfoFashion Festival”

Două sătmărence, Katarina Lieb și Bianca Timiș ne vor reprezenta județul în cadrul finalei “Romanian InfoFashion Festival” 2013 de la Pitești. Vă reamintim că la selecția de la Bușteni au participat 35 de concurente printre care și trei sătmărence și anume: Bianca Verciuc, Katarina Lieb și Bianca Timiș, manechine în cadrul Agenției “Trust Models” din Satu Mare. În cursul zilei de, 4 septembrie, fetele au plecat din Bușteni spre Pitești unde se vor pregăti pentru o nouă ședință foto și pentru sesiunea a II-a de interviuri. Vineri, 6 septembrie, cu începere de la ora 22.00, va avea loc finala “Romanian InfoFashion Festival” 2013 unde se vor acorda premii de reprezentare la finalele mondiale.

Criteriile de preselecție care au stat la baza alegerii celor 22 de finaliste au fost următoarele: frumusețea, inteligența, personalitatea, caracterul, limbile străine cunoscute, prezența scenică, fotogenia și, nu în ultimul rând, talentele speciale. În cadrul galei de la Pitești vor fi desemnate șase “Ambasadoare” ale frumuseții din România și nominalizate creații ale designerilor care vor asigura ținutele reprezentantelor României la următoarele finale mondiale: “Miss Supranational”, “Miss Intercontinental”, “Miss Globe”, “Miss Bride”, “Miss Tourism Queen Intl” și “Top Model of the World”.

Finala pe țară de la Pitești va culmina cu prezentarea de către concurente a creațiilor tinerilor designeri din România și Franța.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente