Acasă Locale Nationale Dragnea: Nu știu cum poate să candideze Geoană la Congresul unui partid...

Dragnea: Nu știu cum poate să candideze Geoană la Congresul unui partid din care nu face parte

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că nu îl sperie anunțul făcut de Mircea Geoană privind candidatura la Congresul PSD, el arătând că nu știe cum poate să candideze Geoană la Congresul unui partid din care nu face parte.

„Nu știu cum poate să candideze MMircea Geoanăla Congresul unui partid din care nu face parte”, a spus Dragnea, la Realitatea Tv.

Întrebat dacă îl sperie candidatura lui Geoană la Congresul PSD, Dragnea a negat.

„Nu, nu mă sperie. Domnul Geoană este un mincinos, din păcate. Domnul Geoană face foarte mult rău acestui partid care l-a făcut să fie președintele partidului”, a spus Dragnea.

El a susținut că în luna martie a fost convocat Consiliul Național al PSD, for care va stabili data la care va fi convocat Congresul partidului.

Senatorul Mircea Geoană a spus, miercuri, la Gândul Live, că intenționează să propună o platformă pentru Congresul PSD și să candideze alături de alți colegi pentru conducerea partidului, susținând totodată că, dacă în fruntea formațiunii rămân actualii lideri, el va avea „obligația ca noul PSD să fie început ca proiect nou”.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente