marți, mai 28, 2024
AcasăLocaleStiri Satu Mare„DRUM BUN 2017” - Parada Automobilelor retro la Satu Mare

„DRUM BUN 2017” – Parada Automobilelor retro la Satu Mare

Sâmbătă 3 iunie de la ora 10:30 la Muzeul Daciei Românești și de la ora 12:00 în fața Catedralei Romano-Catolice (Piața Libertății) va avea loc cea de-a IV-a ediție a Întâlnirii Cluburilor „Drum Bun”, respectiv parada automobilelor de epocă.
Evenimentul va fi organizat sub egida Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare și Clubul de Autoturisme Retro „Drum Bun”, filiala Satu Mare.
Programul evenimentului include pe lângă etalarea mașinilor de epocă din țară și din străinătate și o prezentare a turismului sătmărean. Vor expune autoturisme retro pasionați din Polonia, Ucraina, Ungaria, Austria și România.
Clubul „Drum Bun” este asociația mașinilor de epocă înființată de polonezi în urmă cu aproximativ 6 ani, filiala de la Satu Mare fiind deschisă în toamna anului 2013, președintele fiind George Negrea.
Clubul este format din persoane pasionate de autoturisme românești Dacia, dar și alte mărci internaționale. În ciuda faptului că sunt peste 500 de kilometri între Satu Mare și Cracovia colecționarii de mașini de epocă au o relație strânsă și organizează periodic întâlniri și expoziții de vehicule istorice atât în România cât și în Polonia.
Evenimentul vrea să promoveze turismul sătmărean și pasiunea pentru automobilele vechi.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente