luni, aprilie 22, 2024
AcasăLocaleStiri Satu Mare”Drum Bun” - Daciile vechi vor înfrunta cele mai dificile trasee...

”Drum Bun” – Daciile vechi vor înfrunta cele mai dificile trasee din România

afis

Clubul de Autoturisme de Epocă ” DRUM BUN” organizează în perioada 29-31 iulie 2016 o expediție pe cele mai frumoase și dificile drumuri din țara noastră, Transfăgărășan și Transalpina. ”Dacia Vs. Transfagarasan – Dacia V.s Transalpina”.
La acest eveniment vor participa mai multe echipe, din sudul țării respectiv din nord, urmând să se întâlnească pe traseu.
Majoritatea automobilelor care vor lua parte la această expediție, sunt modelele Dacia Clasic, Dacia 1100, 1300 și 1310.
Prin această ocazie vrem să adresăm invitația tuturor celor care vor să participe la această expediție, să ne contacteze pe adresa de email: [email protected] sau pe pagina de Facebook ” Întâlnirea cluburilor ”DRUM BUN”.
Avem mare rugaminte ca cei care doresc să participe, să-și pregătească autoturismele în detaliu deoarece este un traseu dificil și nu riscăm să avem incidente și să blocăm circulația.
Cei care vor pleca din nordul țării vor avea urmatorul program: Plecarea sâmbătă dimineața 30 iulie la ora 03.00 din municipiul Satu Mare (OMV – Lucian Blaga.)
Cei care pornesc din sudul țării, plecarea va avea loc sâmbătă 30 iulie dimineața la ora 7.00 din Bucuresti –parcarea Auchan Militari, urmând ca echipajul să se întâlnească cu restul la iesirea din Pitești spre Curtea de Argeș.
Acest eveniment are ca scop promovarea turismului dar și a autoturismului românesc.
Pentru detalii suplimentare: Coordonatorii echipelor: George Negrea – 0751 023 411, pentru cei care vin din nordul țării, respectiv Dragoș Manea – 0755 094 076, pentru sudul României.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente