29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăLocaleDupă tragicul accident de la Luna Șes, a decedat și Daniela

După tragicul accident de la Luna Șes, a decedat și Daniela

Surse din anturajul tinerei Daniela O., au precizat pentru Jurnalul de Satu Mare că tânăra a fost deconectată de la aparate în cursul zilei de ieri. A fost arborat și steagul negru la blocul în care tânăra locuia împreună cu familia ei.

Vă reamintim că în 20 ianuarie, patru tineri din Negrești au pornit într-o distracție care avea să fie mortală pentru doi dintre aceștia.

Alex, în vârstă de 26 de ani, din Negrești-Oaș, aflat la volanul unui Mercedes, a tractat trei tineri pe un colac tubby și o cameră auto, respectiv pe Sergiu, în vârstă de 35 de ani, pe Daniela și Patricia, ambele în vârstă de 21 de ani. Din cauza condițiilor de drum(drum forestier acoperit de zăpadă), colacul a intrat în balans iar cei trei tineri au fost izbiți de un copac. Sergiu a decedat pe loc iar Daniela a suferit răni care în final au fost incompatibile cu viața.

Surse apropiate tinerilor ne-au spus că Patricia a fost externată în urmă cu câteva zile și se recuperează în sânul familiei.

După două săptămâni de la accident, Daniela se alătură îngerilor

În urma accidentului Daniela a fost găsită în stare critică, iar ulteriror a intrat în comă de gradul 4 și mai apoi în moarte cerebrală. În cursul săptămânii trecute părinții acesteia au fost chemați de medici să discute despre eventualitatea unei donării de organe, însă aceștia au refuzat.

De asemenea, duminica trecută comunitatea locală din Negrești Oaș s-a adunat într-o rugăciune comună pentru sufletul Danielei, cu speranța că își va reveni. Din nefericire, la două săptămâni după producerea tragicului accident, Daniela a fost deconectată de la aparate.

Dumnezeu să o așeze în Rai, alături de îngeri! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Citiți și

https://www.jurnaluldesatumare.ro/comunitatea-negresteana-unita-intr-o-rugaciune-comuna-pentru-daniela/

https://www.jurnaluldesatumare.ro/incident-mortal-la-luna-ses-un-barbat-a-decedat-iar-doua-tinere-sunt-in-stare-foarte-grava/

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente