29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăStiri CareiDwayne "The Rock,,se numără printre clienții lui Remus Gall. Careianul a obținut...

Dwayne „The Rock,,se numără printre clienții lui Remus Gall. Careianul a obținut finanțare în „Imperiul Leilor”

În ediția din 16 martie a show-ului „Imperiul Leilor” difuzat de ProTV, a fost prezent și careianul Remus Gall care a reușit să obțină finanțare de la unul dintre investitori.

Careianul în vârstă de 33 de ani l-a convins  pe Dan Șucu să investească în afacerea sa unică. Acesta construiește manual globuri pământești uriașe, unice din materiale naturale.

Remus susține că afacerea lui este unică în România și că nu are un competitor serios pe o rază de milioane de kilometri pătrați. Compania careianului se numește Biodome Systems, iar printre clienți se numără și vedete internaționale.

Recent, înșuși actorul Dwayne Johnson a plasat o comandă în valoare de 12.000 de euro, potrivit protv.ro.

Remus a mers la „Imperiul Leilor” 2022 cu dorința de a obține 250.000 euro pentru a construi un spațiu de lucru nou. El își dorește să crească producția pentru că, în prezent, poate produce un glob la trei luni. După investiție, el își propune că creeze 20 de globuri pe lună.

Careianul a acceptat oferta făcută de Dan Șucu – 100.000 de euro investiție și 150.000 de euro sub formă de împrumut pe cinci ani, pentru 40% din afacere.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente