29.8 C
New York City
marți, august 9, 2022
AcasăDivertismentEa este tânăra din spatele succesului “Famous Flowers”. De astăzi aranjamentele se...

Ea este tânăra din spatele succesului “Famous Flowers”. De astăzi aranjamentele se pot comanda și din studio

În urmă cu trei ani de zile, piața aranjamentelor florale din Satu Mare a fost revoluționată de o tânără care avea un vis, și anume, acela de a realiza cele mai deosebite aranjamente florale din câte există.

Feministă convinsă, Miriam Pandi, căci despre ea este vorba, visa să fie propriul ei șef dar totodată, prin munca pe care ea o depune, să aducă bucurie celor din jur, în special doamnelor. Își dorea să ofere prietenelor, mamei, bunicii ei buchete de flori deosebite astfel că prefera să le creeze chiar ea.

În timpul creației, Miriam a descoperit câtă plăcere îi aduce aranjatul florilor în cutii ori sub formă de buchete deosebite, astfel că s-a gândit să creeze buchete și cutii cu flori și pentru alții. Vestea aranjamentelor pe care ea le crează s-a răspândit atât de repede, încât în câteva săptămâni s-a trezit prinsă într-o adevărată afacere. Comezile curgeau, iar ea lucra din greu, zi și noapte, pentru a le onora pe toate.

Miriam a adus în orașul nostru buchetele de flori gigant sub denumirea ”Famous Flowers”, nume parcă predestinat succesului, aranjamente deosebite care fac orice femeie să tresară de bucurie.

Astăzi, 2 decembrie 2021, Miriam își vede un alt vis cu ochii: inaugurarea primului studio fizic, căci florărie este puțin spus. Începând de astăzi Miriam îi poftește pe sătmăreni în magazinul fizic ”Famous Flowers”, situat pe Strada Trandafirilor Nr. 1 A în municipiul Satu Mare.

Buchetele de vis pot fi comandate în continuare telefonic la numărul: 0740 355 561 ori chiar la studio, de luni până sâmbătă în intervalul 10:00 – 21:00, iar duminică în intervalul 11:00 – 18:00.

Dacă va simțiți lipsiți de inspirație în alegerea buchetului de flori, pe pagina de Facebook Famous Flowers puteți găsi fotografii cu buchete deosebite realizate cu migală și mult drag de tânăra Miriam.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente