29.8 C
New York City
marți, iulie 5, 2022
AcasăPoliticaElena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare

Fostul Ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, care a fost condamnată definitiv de instanța supremă, în iunie 2018, la 6 ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute trebuie să execute pedeapsa, a decis joi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, titrează libertatea.ro.


Completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justitie a respins azi, cu majoritate, contestațiie în anulare formulate în dosarul „Gala Bute”. Elena Udrea, Rudel Obreja și Tudor Breazu, trimiși în judecată de DNA în aprilie 2015, vor trebui să execute pedepsele cu închisoarea primite, mai scrie libertatea.ro.

Completul format din judecătorii Hermina Iancu, Oana Burnel, Anca Alexandrescu, Ioana Ilie si Dan Enescu a respins azi, ca nefondate, contestațiile în anulare din dosarul „Gala Bute”. 

„Respinge ca nefondate contestațiile în anulare ale PICCJ și ale condamnaților împotriva Deciziei 93 din 2018 a ICCJ. Cu opinie separata, în sensul admiterii contestațiilor în anulare a PICCJ și ale condamnaților.” 

Sursa: libertatea.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente