miercuri, mai 29, 2024
AcasăLocaleElevi și profesori premiați pentru rezultate deosebite la limba și literatura română...

Elevi și profesori premiați pentru rezultate deosebite la limba și literatura română

DSC_0521Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a participat miercuri, 22 mai, la prima ediție a festivității „Pledoarie pentru excelență”, eveniment organizat de Inspectoratul Școlar al județului Satu Mare. 

Evenimentul este o încununare a activităților desfășurate de cadrele didactice de limba și literatura română în anul școlar 2012-2013, la nivel județean. În cadrul festivității au fost premiați elevii și profesorii care au obținut rezultate deosebite la concursurile școlare județene organizate și desfășurate în acest an școlar la limba și literatura română.

Președintele Adrian Ștef a declarat că se bucură să constate că că rezultatele olimpicilor sătmăreni au fost foarte bune și în acest an. “Este vorba de o tradiție pe care trebuie să o încurajăm și este nevoie, din acest punct de vedere, să lărgim sprijinul pentru școală în toate domeniile, astfel încât ceea ce se întâmplă astăzi să nu reprezinte excepții întâmplătoare, ci să reprezinte tendințe firești”, a spus Adrian Ștef.

Președintele CJ Satu Mare consider că administrația public locală trebuie să dea un semnal că elitele din județ sunt sprijinite. “Nu întâmplător, am fost unul din susținătorii proiectului privind înființarea Centrului de Excelență de la Satu Mare. Pentru că județul Satu Mare are elevi și profesori de excepție. Orice țară crește mai ales cu contribuția elitelor pe care le produce”, a afirmat Adrian Ștef.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente