marți, mai 21, 2024
AcasăDivertismentEllie White a slabit opt kilograme cu un regim chinezesc

Ellie White a slabit opt kilograme cu un regim chinezesc

EllieWhiteCântăreața Ellie White se laudă din nou cu forme perfecte, ea reușind să slăbească după naștere cu trucuri desprinse din medicina tradițională chinezească. Fosta solistă DJ Project a reușit să dea jos opt kilograme în trei luni.

Pentru Ellie White fiecare zi începe acum cu nectar de goji și iaurt cu fructe goji, iar la prânz și cină cântăreața ia o gustare ce include doar fructe goji uscate. Ellie White nu a agreat niciodată pastilele de slăbit și a încercat mereu metode de slăbire naturiste.

„Sunt de părere că pastilele de slăbit îți fac bine pe moment, însă efectele negative le resimți abia atunci când nu le mai ei. La sfatul unui medic specialist am inclus în alimentația mea fructele goji, care se găsesc acum și la noi. Beneficiile acestui fruct au fost descoperite de chinezi în urmă cu 2000 de ani, iar goji sunt considerate ca fiind cel mai bun antioxidant natural”, declară Ellie White.

 

Noul regim de viață a început să dea rezultate repede: „Slăbești natural, iar primele rezultate se văd după zece zile. Am 54 de kilograme, chiar mai puțin decât înainte de a rămâne însărcinată. Am slăbit, natural și fără efort, opt kilograme în 14 săptămâni. Artista își datorează forma de invidiat și ceaiului de ghimbir, pe care îl bea în fiecare seară înainte de culcare: „După ce îl adorm pe Mihăiță (băiatul pe care-l are cu Doru Tincă, iubitul ei, n.r.) obișnuiesc să-mi fac ceai cu ghimbir proaspăt. Ghimbirul arde grăsimile, iar astfel nu risc să mă îngraș chiar dacă am avut o cină mai bogată”.

Numit și fructul longevității, goji se găsește în România sub formă de fructe deshidratate, nectar, capsule, ceai sau pudră. Prețul variază de la 9-12 lei pentru 100 g. Cu o aromă imposibil de confundat, ghimbirul este unul dintre cele mai sănătoase condimente din lume. Costă în jur de 8 lei kilogramul.

 

Click.ro

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente