Acasă Sport International Erling Haaland, noua senzație a lui Dortmund a debutat cu hatt-rick

Erling Haaland, noua senzație a lui Dortmund a debutat cu hatt-rick

Erling Haaland are toate șansele de a deveni mare la Dortmund. Legenda spune că jucătorul care marchează un hattrick cu Augsburg, aşa cum a făcut-o norvegianul, la debut, în victoria cu 5-3 contra bavarezilor, intră în istoria „galben-negrilor”.

 

Norvegianul Haaland are scris în stele să fie unul dintre marii atacanţi ai lui Dortmund. Hat-trick-ul reuşit la debut, în faţa lui Augsburg, e cel mai bun semn că va avea un viitor strălucit în galben şi negru.

La fel a început şi gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang. În 2013, la primul meci de la transferul de la Saint-Etienne, Aubameyang şi-a început povestea de succes la Dortmund tot cu o „triplă”, şi tot într-un meci cu Augsburg.

 

Pe Haaland, fanii l-au poreclit deja noul Lewandowski. Golgheterul lui Bayern Munchen are un record de 19 goluri contra micuţei Augsburg. Singurul său hat-trick în Bundesliga în tricoul lui Dortmund a fost chiar împotriva echipei din Bavaria.

Tot un hat-trick, reuşit în sezonul trecut, cu adversarul preferat al lui Dortmund, are şi unul dintre actualii colegi ai lui Haaland din atac, Paco Alcacer, chiar la prima întâlnire cu Augsburg.

 

 

Sursa:digisport.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Dragoste dincolo de moarte,in politica

Mai mulți locuitori din Deveselu s-au dus, după închiderea urnelor, la mormântul lui Ion Aliman, primarul PSD care a primit cele mai...

Imunitatea la copii,toamna

Imunitatea se dezvoltă în timp, prin urmare, cu cât suntem mai expuși factorilor de mediu, cu atât sistemul nostru imunitar se dezvoltă...

Kereskenyi Gabor câștigă încă un mandat la primărie

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a câştigat detaşat alegerile locale de duminică, cu peste 18.000 de voturi, fiind urmat de candidatul...

România tratată cu dispreț.De ce?!

Uniunea Europeană dă încă o dată dovadă că România este considerată o țară de mâna a III-a, o piață de desfacere și...

Comentarii recente