duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocaleEveniment de #ZECE la Lavanda Land ARDUD, cu Florin Chilian

Eveniment de #ZECE la Lavanda Land ARDUD, cu Florin Chilian

În 17-18 Iunie ARDUDUL organizează într-o locație inedită, în lanul de LAVANDĂ a Dianei pentru a participa la un eveniment unic în peisajul ‘pop-culture’ sătmărean, aflat la a treia ediție, un eveniment dedicat lavandei, planta-minune care ne atrage nu doar prin frumusețe și miros, dar și prin proprietățile terapeutice pe care le are.

Pe lângă activitățile puse la dispoziție de organizatori ( photo corners, street food, produse tradiționale, produse cu și din lavandă etc.) atracția principala va fi un concert de nota #ZECE susținut de FLORIN CHILIAN duminică, de la ora 16.00, îndrăgitul chitarist fiind cel care va întregi atmosfera feerică de pe dealul înmiresmat din Ardud Vii.

În parteneriat cu Primăria Orașului Ardud și cu Casa de Cultură “Dr Augustin Mircea”, familia Freind va găzdui un eveniment amplu care valorifică munca depusă din pasiune și cu drag.

Dedică timp ție și familiei tale sau prietenilor și veniți împreună la Ardud pentru a vă bucura de clipe de relaxare prin muzică în natură.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente