sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smGiulio – un cântăreț care își povestește viața pe ritmuri de hip-hop

Giulio – un cântăreț care își povestește viața pe ritmuri de hip-hop

Giulio Princz, cunoscut sub numele de scenă, Giulio, este un tânăr de 17 ani, care e deja destul de cunoscut, după lansarea primei sale melodii pe Youtube, ,,În urma ta”. El este elev în clasa a X- a la Colegiul Tehnic ,,Ion I.C. Brătianu” din Satu Mare. Povestea vieții lui este una cu totul specială și de aceea ne-am gândit să-i luăm un interviu.

Reporter: Pentru început, te rog să te prezinți, pentru ca și cititorii noștri să aibă ocazia să afle cât mai multe lucruri despre tine.

Giulio: – Biografia mea nu este una spectaculoasă și ea de fapt se află cuprinsă în prima mea melodie, intitulată ,,În urma ta”, în care îmi descriu viața, cu tristețile multe și puținele bucurii de care am avut parte până la această vârstă. Nu ascund faptul că de la vârsta de cinci ani am crescut într-un centru de plasament și în prezent tot acolo mă aflu.

R.: – Ce te-a determinat să te apuci de muzică?

G: – Nu aș putea spune exact care a fost declicul, dar am simțit nevoia ca să mă exprim altfel și consider că prin versurile de hip-hop, am reușit să redau cât mai fidel trăirile mele, felul meu de a fi și speranțele mele legate de viitor.

R: – Dacă ar trebui să te descrii, ce ai putea spune despre tine?

G.:- În ciuda faptului că soarta nu a fost prea generoasă cu mine, și am avut piedici la tot pasul, eu cred că am rezistat, pentru că sunt o fire optimistă, un om pe care greutățile vieții nu au reușit să-l doboare. Sunt plin de energie și în fiecare dimineață mă trezesc cu o uriașă poftă de viață.

R.:- Care este cea mai frumoasă amintire a ta?

G.:- Cu siguranță, cea legată de o prietenă de a mea, mai mare, cu care am crescut la casa de copii din Hurezu Mare și care actualmente este studentă la Oradea. Ea a fost cea care m-a ajutat la scrierea versurilor cântecului meu, dar pe de altă parte, mi-a dat foarte multe sfaturi bune, care m-au ajutat să mă orientez în viață și să fac distincția clară dintre bine și rău, iar pentru asta îi sunt profund recunoscător.

R.:- Și cea mai urâtă amintire?

G.:- Spuneam adineauri că sunt o fire extrem de optimistă și toate greutățile și încercările vieții le-am luat ca pe niște provocări și prefer să-mi amintesc doar de lucrurile care mi-au luminat viața.  

R.:- Ce hobby-uri ai în afară de muzică?

G.:- Îmi place foarte mult sportul, am fost chiar campion la badminton și iubesc fotbalul. Fiind un om energic, sunt atras de spiritul competiției sportive, pentru că și în sport e ca în viață: ai câștigat, continuă, ai pierdut, continuă!

R.:- Ce crezi că îți rezervă viitorul?

G.:- Eu sunt de părere că fiecare om își face singur propriul viitor, după mintea și posibilitățile lui. Eu aș vrea să fac o carieră în muzică, dar știu că pe lângă asta, trebuie să am o profesie care să-mi asigure o stabilitate financiară. Visul meu este ca într-o zi să pot ajuta și eu la rândul meu, oamenii aflați în dificultate. Atunci aș fi cu adevărat fericit.

R.:- Te rog să transmiți un mesaj tuturor sătmărenilor, în special tinerilor.

G.:- Eu le spun să aibă mai multe încredere în forțele proprii, să fie ambițioși și dacă au un vis, să lupte până la împlinirea lui. Cred că perseverența și plăcerea de-a face lucruri bune și frumoase, stau la temelia unei vieți adevărate, dar mai multe despre asta, veți putea afla, dacă veți accesa link-ul: https://youtu.be/Kp8X88jp09c

A consemnat Patrik CSISZAR

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente