Acasă Locale Stiri Satu Mare Evenimente organizate de Centrului Cultural „G.M.Zamfirescu”

Evenimente organizate de Centrului Cultural „G.M.Zamfirescu”

Joi, 4 decembrie 2014 de la ora 14.00 holul Centrului Cultural „G.M.Zamfirescu” va găzdui manifestarea expozițională „Lui George Mihail-Zamfirescu – Sătmarul cu dragoste”. Manifestarea este organizată de Asociația SAVO – Scrieri ale Vechiului Oraș în colaborare cu Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare și Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu”.

Sâmbătă, 6 decembrie 2014, ora 20.30 la District 15 – Stage Balance – concert live cu Irish Rovers (Carei) și party cu Ovidiu Ullmann și Marius Deac. Intrarea pe bază de rezervare la numărul de telefon 0755 970 344.

Stage balance

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente