Acasă sus Evenimente rutiere

Evenimente rutiere

Două accidente de circulație au avut loc marți în județul nostru, polițiștii intervenind la fața locului pentru anchetarea acestor cazuri.

Ambele evenimente rutiere s-au produs după miezul nopții, pe Podul Golescu din municipiu și în orașul Negrești Oaș. În primul caz, un tânăr de 26 de ani, care consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan, nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune, din spate, cu autoturismul condus de o altă tânără, de 22 de ani. Conducătoarea auto a fost rănită ușor în urma impactului.

Polițiștii Biroului Rutier i-au testat pe cei doi șoferi cu etilotestul, în cazul lui Tamas M. aparatul indicând o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Au fost recoltate și probe biologice pentru stabilirea îmbibației de alcool din sânge.

Tot în cursul nopții trecute, la puțin timp după ora 01.00, un alt eveniment rutier a fost sesizat polițiștilor din Negrești Oaș. În urma cercetării la fața locului s-a stabilit că Nicolae M., de 36 de ani, circulând cu un motociclu, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul asupra vehiculului părăsind partea carosabilă și lovindu-se de un stâlp. Bărbatul a fost rănit grav în urma evenimentului rutier.

Mai mult, din cercetări a rezultat că Nicolae M. a condus motociclul neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere de nicio categorie și fără a fi echipat corespunzător.

Au fost recoltate și în acest caz probe biologice pentru a se putea stabili o eventuală alcoolemie, polițiștii rutieri continuând cercetările.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente