Acasă sus Evenimente rutiere

Evenimente rutiere

Două accidente de circulație au avut loc marți în județul nostru, polițiștii intervenind la fața locului pentru anchetarea acestor cazuri.

Ambele evenimente rutiere s-au produs după miezul nopții, pe Podul Golescu din municipiu și în orașul Negrești Oaș. În primul caz, un tânăr de 26 de ani, care consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan, nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune, din spate, cu autoturismul condus de o altă tânără, de 22 de ani. Conducătoarea auto a fost rănită ușor în urma impactului.

Polițiștii Biroului Rutier i-au testat pe cei doi șoferi cu etilotestul, în cazul lui Tamas M. aparatul indicând o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Au fost recoltate și probe biologice pentru stabilirea îmbibației de alcool din sânge.

Tot în cursul nopții trecute, la puțin timp după ora 01.00, un alt eveniment rutier a fost sesizat polițiștilor din Negrești Oaș. În urma cercetării la fața locului s-a stabilit că Nicolae M., de 36 de ani, circulând cu un motociclu, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul asupra vehiculului părăsind partea carosabilă și lovindu-se de un stâlp. Bărbatul a fost rănit grav în urma evenimentului rutier.

Mai mult, din cercetări a rezultat că Nicolae M. a condus motociclul neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere de nicio categorie și fără a fi echipat corespunzător.

Au fost recoltate și în acest caz probe biologice pentru a se putea stabili o eventuală alcoolemie, polițiștii rutieri continuând cercetările.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente