Acasă Locale Stiri Satu Mare Evenimente rutiere

Evenimente rutiere

accident satu mare politia

La data de 07 aprilie a.c., orele  12.40 polițiștii rutieri negreșteni au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Turț  a avut loc un eveniment rutier.

Din cercetările efectuate la fața locului s-a stabilit că Cristian P., a condus autoutilitara marca Dacia pe strada Călinețe din localitatea și a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere autoturismului marca Mercedes condus  regulamentar de David Maria.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoutilitarei, care a fost transportat la Spitalul Județean  Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale, însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Marți după-amiază polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la fața locului la un accident rutier produs pe DN19A, între localitățile Supuru de Sus și Supuru de Jos.

În urma investigațiilor efectuate a rezultat faptul că o femeie , în vârstă de 63 de ani, a condus autoturismul marca Volkswagen, iar pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Mercedes , care era condus regulamentar din sens opus de către Zoltan S.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente