Acasă Locale Stiri Satu Mare Vezi pe ce stăzi se prește astăzi gazul

Vezi pe ce stăzi se prește astăzi gazul

gaz

Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat, miercuri, 8 aprilie, pe mai multe străzi din Satu Mare și Mărtinești

Pentru cuplarea unui tronson nou la sistemul de distribuție a gazelor naturale, E.ON Distribuție România este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de miercuri, 8 aprilie, pe străzile Botizului, Odoreului, Cezar Bolliac, Onisifor Ghibu, Gutinului, Victoriei, Carpaților, Oașului, Cărămidarilor, Maria, Iris și Macului din municipiul Satu Mare și străzile Principală, Nichita Ioan, Verona, Odoreului, Nouă, Satu Mare, Mileniului, Cameliei, Michelangelo, Primăverii, Botticelli, Toamnei,  Tractoriștilor, Leonardo  da Vinci, Picasso, Trandafirilor, Vincent van Gogh și Izvoarelor din localitatea Mărtinești.

Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00.

Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al E.ON Distribuție România la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau

0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Ex-Romtelecom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Departament Comunicare Corporatistă

E.ON România

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente