Acasă Locale Stiri Satu Mare Evenimente rutiere

Evenimente rutiere

La data de 21 mai 2015, în jurul prânzului, pe strada Mihai Eminescu, din Negrești Oaș a avut loc un eveniment rutier.
Polițiștii rutieri negreșteni au stabilit că Vasile C. a condus autoturismul marca Ford și nu a acordat prioritate de trecere, unei femei în vârstă de 59 de ani, care în calitate de pieton era angajată în traversarea străzii prin loc marcat și semnalizat corespunzător.
În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a femeii.
Ieri, la ora 17.40 polițiștii rutieri sătmăreni au intervenit la fața locului la un accident rutier pe DN 19 A, la ieșirea din municipiul Satu Mare spre Dorolț.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că Zoltan B. a condus autoturismul marca Toyota, iar pe fondul neasigurării corespunzătoare la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga a intrat în coliziune cu autoturismul marca Audi, care era angajat în depășirea sa și care era condus de Iosif F.
În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorilor auto și a unui tânăr, în vârstă de 25 de ani, pasager în autoturismul marca Audi.
În ambele situații conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, de asemenea le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
În cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente