Acasă Locale Stiri Satu Mare Evenimente rutiere

Evenimente rutiere

La data de 21 mai 2015, în jurul prânzului, pe strada Mihai Eminescu, din Negrești Oaș a avut loc un eveniment rutier.
Polițiștii rutieri negreșteni au stabilit că Vasile C. a condus autoturismul marca Ford și nu a acordat prioritate de trecere, unei femei în vârstă de 59 de ani, care în calitate de pieton era angajată în traversarea străzii prin loc marcat și semnalizat corespunzător.
În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a femeii.
Ieri, la ora 17.40 polițiștii rutieri sătmăreni au intervenit la fața locului la un accident rutier pe DN 19 A, la ieșirea din municipiul Satu Mare spre Dorolț.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că Zoltan B. a condus autoturismul marca Toyota, iar pe fondul neasigurării corespunzătoare la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga a intrat în coliziune cu autoturismul marca Audi, care era angajat în depășirea sa și care era condus de Iosif F.
În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorilor auto și a unui tânăr, în vârstă de 25 de ani, pasager în autoturismul marca Audi.
În ambele situații conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, de asemenea le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
În cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente