duminică, septembrie 24, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareEvenimente rutiere

Evenimente rutiere

politia rutiera

La data de 18.03.2016, la ora 12,45, pe strada Mihai Viteazu din Ardud , C. Andrei de 23 ani, din localitate, conducând autoturismul marca BMW, pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare, a intrat în coliziune cu un autoturism marca VW, condus de D. Kinga de 24 ani, care efectua o manevra de schimbare a direcției de mers la stânga. În urma impactului a rezultat rânirea ușoară a conducătoarei auto si a unei tinere de 24 ani din Ardud, pasageră în autoturismul VW.

La data de 18.03.2016 , în jurul orelor 19,48 , pe strada Principală din Certeze, D. Claudia de 29 ani, din Tisa , județul Maramureș, conducând autoturismul marca Opel, a accidentat grav un bărbat în vârstă de 55 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

La data de 18 martie a.c., în jurul orelor 19, 28, în localitatea Petea a vut loc un accident grav de circulație.
Astfel, T. Marek, de 62 ani, din Polonia, conducând ansamblul de vehicule format din autotractor si semiremorcă, a accidentat grav pe B. Zoltan de 55 ani din Petea, care, s-a angajat în traversarea părții carosabile, prin loc nepermis si fără să se asigure.

De asemenea, vineri, 18.03.2016, orele 19, 16, pe strada Principala, din Babasesti, K. Andrei , de 59 ani, din Apa, conducând autoturismul marca VW, cu pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, l-a accidentat grav pe N. Gheorghe de 67 ani, din localitate, care, în calitate de biciclist, circula pe partea carosabilă, fără a fi echipat corespunzător, cu elemente fluorescent reflectorizante.

Toți conducătorii auto implicați în aceste evenimentele rutiere au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Vineri 18.03.2016 orele 23.25, Poliți amunicipiului Satu Mare, a fost sesizată de către P. Teodor din oras Marasesti, județul Vrancea, despre faptul că, in jurul orelor 23,20, în timp ce se deplasa pe Mal Drept al digului Someș în apropierea podului de cale ferată a fost deposedat, de către două persoane, de un telefon mobil și o plasă cu diferite alimente, cauzându-i-se un prejudiciu de 280 lei. În urma activităților efectuate, de catre agentii de siguranta publică și jandarmi, la scurt timp a fost identificat autorul talhariei în persoana lui F. Miklos, în vârstă de 21 ani , din Apa. Polițiștii continuă cercetarile pentru identificarea celeilalte persoane.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de de talharie calificata.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente