vineri, mai 31, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareEvenimente rutiere

Evenimente rutiere

Polițiștii sătmăreni au acționat pe parcursul zilei de ieri, 27.03.a.c. pe drumurile publice de pe raza județului, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulație.

Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate 116 sancțiuni contravenționale, în valoare de 26 700 lei. Ca măsură complementară, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 10 permise de conducere. Printre sancțiunile contravenționale care generat și măsura suplimentară de suspendare a permisului de conducere se regăsesc trei depășiri neregulamentare, trei neacordări de prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, dar și depășiri ale limitelor legale de viteză.

În acest context, un conducător auto de 50 de ani din Carei, a fost surprins de aparatele radar ale poliției rutiere , circulând pe DN 19, prin localitatea Doba, cu o viteză de 107 km/h.

Activitățile polițiștilor rutieri pentru creșterea gradului de siguranță rutieră prin depistarea și tragerea la răspundere a participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație vor continua pe parcursul întregii săptămâni.
Astfel, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, recomandăm șoferilor să adopte un comportament responsabil în trafic, să manifeste prudență și să respecte normele rutiere.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente