luni, iunie 24, 2024
AcasăsusEvenimente rutiere

Evenimente rutiere

Un tânăr a fost depistat conducând fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii rutieri careieni l-au depistat ieri , în jurul prânzului pe Roland M, de 20 de ani, care conducea mopedul marca Piaggio pe raza municipiului Carei. În urma verificărilor efectuate  a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Este cercetat pentru comiterea infracțiunii prevăzute la art. 335 alin. 1 Cod Penal, respective conducerea pe drumurile publice a unui vehicul  de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban au desfășurat o acțiune pe linia normelor de conviețuire socială , respectiv identificarea și sancționarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r, în zona bulevardului Lucian Blaga   , Piața Libertății și Calea Traian   ,  ocazie cu care au fost aplicate contravenții   în valoare de 4500 lei.

În cadrul acțiunilor organizate duminică pe raza județului Satu Mare pentru reducerea riscului rutier  și pentru prevenirea evenimentelor rutiere, au fost aplicate 197 contravenții în valoare de 18200  lei.

1 COMENTARIU

  1. sa fim seriosi cati sunt care is in situatia asta si nu le face nimeni nimic ca sunt prieteni cu politistii!! mafie ce ii pe la noi!!!! prindeiar pe toti !

Comentariile sunt închise.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente